Hollands Kleinbrood
Een ambachtelijk broodje voor cafetaria, snackbar, fastfood restaurant, bedrijfs en sportkantine, camping, wijkcentrum en evenementen.
De broodjes wordt gebakken volgens ambachtelijk recept op een traditionele verwerkingswijze, hetgeen resulteert in brood dat langer vers blijft en smakelijker is.
ONTDOOIEN
Vanuit de vriezer de broodjes minimaal 12 uren voor consumptie op kamertemperatuur laten ontdooien (niet in de koeling).
HOUDBAARHEID
Na ontdooien zijn de broodjes nog minimaal drie dagen houdbaar bij kamertemperatuur, doch adviseren wij de broodjes na het ontdooien zo spoedig mogelijk te consumeren.
BEWAARADVIES DIEPVRIES
De broodjes in een gesloten doos in de vriezer bewaren. In de vriezer niet voor de verdamper, op de vloer of strak tegen de buitenwand plaatsen. De onbelegde broodjes na ontdooien NIET in de koeling bewaren. Na openen van de folie verpakking, deze goed sluiten. Na ontdooien niet meer invriezen.
